O nama

HERITAGE GO PRO je mladi tim stručnjaka za razvojne projekte, posebice onih koji se tiču područja kulturne baštine i shodne promocije u Hrvatskoj i ostatku Europe. Svakodnevno smo suočeni s zahtjevima konverzije dobre projektne ideje u stvarnost s obzirom na često kompleksne zakonske regulative Europske Unije koje pritom zahtijevaju usluge čitavih timova stručnjaka iz različitih polja ekspertiza za vođenje predložene ideje sveukupnom procedurom do njenog prihvaćanja. Zbog navedenog smo često nužni svima koji žele implementirati mjere zaštite naše baštine i ostaviti ispravan primjer i nasljeđe narednim generacijama.

Osim zaštite kulturnih dobara, koja nam je trenutni prioritet, podržavamo sve projekte i ideje koje za svoj glavni naglasak imaju raznovrsne umjetničke aktivnosti  kojim se doprinosi sveukupnom unaprjeđenju svih umjetnosti, kao i ostalih inventivnih razvojnih rješenja. Izražavamo kontinuiranu brigu prema okolišu koja uvijek paralelno prati sve naše aktivnosti, te pružamo podršku i u projektima koji za glavni i sporedni cilj imaju zaštitu okoliša i ekološku osjetljivost.

Uvijek pronalazimo zajednički cilj  sa svima koji sudjeluju u izgradnji progresivnog, kreativnog i sveukupno efikasnijeg društva kroz zaštitu, promociju i oživljavanje kulture, umjetnosti, inovacije i prirodnih dobara kao svoju glavnu stavku.

Glavne aktivnosti:
Pružanje podrške i posredništvo različitim pravnim oblicima i osobama, kao i jedinicama lokalne i regionalne uprave  u provedbi njihovih ideja i traženju novih idejnih rješenja koje mogu pomoći provedbi individualnih i zajedničkih izazova uz pomoć nacionalnih fondova kao i onih koji pristižu iz eksternih aktera. Zatim, organizacija i održavanje seminara i konferencija s naglaskom na kulturnu baštinu kao i popratne aktivnosti vezane za navedenu tematiku. Audio-vizualna produkcija, s trenutnim naglaskom na koprodukciju i pružanje asistencije internacionalnim umjetnicima i producentskim kućama također ulazi u naše glavne djelatnosti.

 

ČLANSTVA:

Baza  EU projekata poslovnih savjetnika

 

 

Baza EU projekata.png